Dedikeret Facebook Bureau for ambitiøse webshops.

Vi hjælper ambitiøse webshops som ønsker vækst igennem annoncering via Facebook og Instagram.

Vi har en “ROAS-first” approach og administrerer over 15 mio. DKK om året i performance ad spend. Få marketingkanaler leverer konstant positiv ROAS - Facebook og Instagram kan og gør.

Som Facebook Marketing Partner, har vi en dyb forståelse for platformen og en tæt dialog med Facebooks Managers på deres kontor i Dublin, som sørger for at vi som partner altid er up-front på de nyeste tiltag og værktøjer. 

Vi lever og ånder for Facebook og Instagram annoncering.

Forståelse for godt content

Godt content har aldrig været vigtigere i kampen om forbrugernes opmærksomhed. Vi har gennem 8 år nøje fulgt udviklingen af content og har derfor en suveræn forståelse for hvilket content der konverterer. I et samarbejde med os hjælper vi med udarbejdelse af en content strategi, som tager højde for hele kundenrejsen.

Gennem en kreativ tilgang til data, mange års erfaring og flere millioner brugt på Facebook annoncering, guider vi din virksomhed igennem best practices og viser unikke eksempler på videoer, billeder og budskaber som performer ekstraordinært godt.

Medejer af Gastrotools

Vi sidder på begge sider af bordet med vores medejerskab i Gastrotools.dk. Gastrotools sælger køkkenværktøj af høj kvalitet i et nordisk design, giver os en unik mulighed for at teste alle nye tiltag, værktøjer, content mm. af i egen virksomhed inden vi implementerer det hos vores kunder – også i en perspektiv som rækker langt ud over annoncering på Facebook. 

Vi tror på at, hvis man vil være den bedste indenfor sit felt, skal man fokusere, hvilket er årsagen til at vi primært kun hjælper e-commerce virksomheder. Vi kender til alle de relevante nøgletal og ved hvordan man skalerer sit salg online.

Kort sagt, så taler vi samme sprog og forstår vores kunders forretning helt ind til benet.

Kontakt os

Få en uforpligtende snak med os og se om vi er et match for din virksomhed