Paid Social Specialist

Ansættelse: Hurtigst muligt

Stilling: Fuldtid

 

Intro:

Brænder du for at arbejde med online markedsføring herunder annoncering på Facebook og Instagram og hjælpe virksomheder med at skabe vækst? Er du en teamplayer som både ønsker at udvikle solide kompetencer indenfor online marketing, men også kan arbejde og tænke selvstændigt, samt er klar på nye udfordringer – Så kan det meget vel være dig jeg søger.

 

Om stillingen:

Som Paid Social Specialist vil du opleve en stejl læringskurve fra dag ét indenfor annoncering på sociale medier. Du vil i tæt samarbejde med mig, sidde med et delt ansvar for at levere de absolut bedste resultater for vores kunder. 

 

Af daglige opgaver kan du forvente:

-Planlægning og udarbejdelse af strategi for vores kunder

– Opsætning og håndtering af annoncer på Facebook og Instagram.

– Løbende analysering af performance og optimering af kampagner.

– Tæt og løbende dialog med kunder og månedlig rapportering.

 

Foruden for en afgørende rolle i Neble & Co.’s videre udvikling, kan jeg tilbyde: 

– Egen computer og skrivebord i stort kontor centralt i København.

– God og fleksibel frokostordning, herunder fri kaffe, kolde drikke.

– Stor fleksibilitet og muligheden for at strukturere din egen arbejdsdag.

– En spændende hverdag, blandt andre seje virksomheder.

– Løn efter kvalifikationer

 

Om dig:

Du har færdiggjort din uddannelse og søger en fuldtidsstilling. Du har tidligere erfaring med annoncering på sociale medier og kender derfor til de basale værktøjer i Business Manager (Ikke et krav). Du er et konkurrencemennesker som er klar på at blive blandt de bedste indenfor dette felt. Du har lidt en perfektionistisk tilgang til opgaver. Du er klar på at give den gas og udvikle dig. Du er velformuleret og er ikke bange for at række ud og starte en dialog.

 

Om Neble & Co.:

Jeg stiftede Neble & Co. (Tidl. Rocket Online) for ca. 3 år siden og har sidenhen haft travlt med at bygge virksomheden op til hvor vi er nu. I dag hjælper jeg med nogle af Danmarks sejeste virksomheder og start-ups med at skalere deres forretning via annoncering på sociale medier. Jeg er på en rejse om at bygge Danmarks bedste Facebook & Instagram bureau for webshops med landet absolut bedste og dygtigste talenter. 

 

Har ovenstående en interesse er du meget velkommen til at sende mig en mail med dit CV til Magnus@nebleco.dk