Senior Paid Social Specialist

Ansættelse: Hurtigst muligt

Stilling: Fuldtid

 

Intro:

Brænder du for at arbejde med online markedsføring herunder annoncering på Facebook og Instagram og hjælpe virksomheder med at skabe vækst? Er du en teamplayer som både ønsker at udvikle solide kompetencer indenfor online marketing, men også kan arbejde og tænke selvstændigt, samt er klar på nye udfordringer – Så kan det meget vel være dig jeg søger.

 

Om stillingen:

Som Senior Paid Social Specialist hos Neble & Co. vil du fra første dag få et stort ansvar for at levere resultater for vores kunder som b.la. tæller Illums Bolighus, Billi Bi, Libertine-Libertine, LauRie mfl. Vi bruger årligt ca. 15 mio DKK på vegne af vores kunder. Det er vores ultimative opgave, at sørge for at de får mest ud af deres spend. 

 

Af daglige opgaver kan du forvente:

-Planlægning og udarbejdelse af strategi for vores kunder

– Opsætning og håndtering af annoncer på Facebook og Instagram.

– Løbende analysering af performance og optimering af kampagner.

– Tæt og løbende dialog med kunder og månedlig rapportering.

 

Foruden for en afgørende rolle i Neble & Co.’s videre udvikling, kan jeg tilbyde: 

– Egen computer og skrivebord i stort kontor centralt i København.

– God og fleksibel frokostordning, herunder fri kaffe, kolde drikke.

– Stor fleksibilitet og muligheden for at strukturere din egen arbejdsdag.

– En spændende hverdag, blandt andre seje virksomheder.

– Løn efter kvalifikationer

 

Om dig:

Du har arbejdet min. 2 års med Facebook Business Manager fra andet bureau og har dermed praktisk erfaringer med at håndtere og skalere annoncekonti. Du ønsker, at være en del af et dynamisk, agilt og ungt team, hvor vi sammen udvikler os. Du har en god forretningsforståelse og ved hvad der er op og ned i tragten.

Du vil med på rejsen om at bygge Danmarks bedste Facebook & Instagram bureau for webshops med landets absolut bedste og dygtigste talenter.

 

Om Neble & Co.:

Jeg stiftede Neble & Co. (Tidl. Rocket Online) for ca. 3 år siden og har sidenhen haft travlt med at bygge virksomheden op til hvor vi er nu. I dag hjælper jeg med nogle af Danmarks sejeste virksomheder og start-ups med at skalere deres forretning via annoncering på Facebook & Instagram.  

Har ovenstående en interesse er du meget velkommen til at sende mig en mail med dit CV til Magnus@nebleco.dk