DesignBySi

DesignBySi

Solide resultater og ekspansion til nye markeder med Facebook og Instagram annoncering.

Fakta

Kunde

DesignBySi

Kanaler

Facebook & Instagram

Website

www.designbysi.dk

Service

Fuld kontrol over annoncekonto,
Strategisk sparring

Markeder

Danmark, Sverige + Norge

Stiftet

Virksomheden blev grundlagt i 2016

Opgaven

Professionel tilgang til annoncering på Facebook og Instagram.

DesignBySi er en dansk virksomhed som designer og sælger pigetøj primært i alderen 13-24 år og har de seneste år oplevet massiv vækst.

DesignBySi har siden deres begyndelse været ekstrem dygtige på den organiske del via Instagram, hvor de formår at være i øjnehøjde med deres målgruppe og dagligt aktivere og inkludere dem. De søgte en samarbejdspartner, som kunne hjælpe dem med, at eksekvere på den betalte del af Facebook og Instagram. De havde på daværende tidspunkt kun benyttet sig af den famøse “boost” knap og dermed kun dyppet tåen ifht. at udnytte potentialet på platformen.

DesignBySi havde brug for en professionel tilgang til deres annoncering på Facebook og Instagram og udnytte platformens mange værktøjer til at skalere og øge omsætningen.

Løsningen

Udarbejdelse af marketingstrategi og opbygning af
unik og skalerbar kampagnestruktur.

I første fase af samarbejdet, fik vi udarbejdet en overordnet strategi, så vi havde en plan at løbe efter. Vi fik kortlagt virksomheden vigtigste nøgletal, så vi havde noget konkret at måle vores performance op imod.

Herefter fik vi opbygget et professionelt og skalerbart fundament for virksomheden i form af en unik kampagnestruktur, som vi bruger på de af vores kunder som er i gang med en massiv vækst. Det var vigtigt, at kampagnestrukturen var gearet til, at der hurtigt skulle kunne skrues op for marketingsbudgettet uden at gå på kompromis med resultaterne.

Resultatet

Erobring af Danmark og udvidelse til nye markeder.

Som følge af en god strategi med en massiv skalerbar tilgang lykkes det os hurtigt at få en stor volume på annoncekontoen. Særligt kombinationen af influencer marketing og Facebook og Instagram annoncering har fungeret til UG.

Vores store vækst I Danmark har senere hen medført til udvidelse af forretningen til både Sverige og Norge. Her har vi brugt Facebook og Instagram som primære driver for lanceringen, hvor vi via data og platformens unikke værktøjer, har kunne skabe omsætning fra dag et.

15x

ROAS i bred annoncering

253%

vækst i omsætning

+3

Markeder

Magnus Neble

Stifter og ejer

    Skal vi tage en snak?