Gastrotools

Gastrotools

Investering og partnerskab i Gastrotools.

Gastrotools

Fakta

Virksomhed

Gastrotools

Kanaler

Facebook & Instagram

Website

www.gastrotools.dk

Service

Fuld kontrol over annoncekonto,
Strategisk sparring

Markeder

Danmark

Stiftet

Virksomheden blev grundlagt i 2016

Opgaven

Søgen efter en professionel partner med
kompetencer indenfor Facebook og Instagram annnocering

Tilbage i 2019 lavede vi en investering i Gastrotools og blev dermed medejer at virksomheden. Gastrotools havde på daværende tidspunkt eksisteret i ca. 2 år og fået skabt sig et godt “proof of concept”. Julius som stiftede Gastrotools var derfor klar til at få nogle kompetencer med ombord, som kunne hjælpe med skaler virksomheden og tage den til næste niveau.

Vi fandt hurtigt casen utrolig interessant, da vi længe havde overvejet at blive en del af en virksomhed, hvor vi kunne benytte vores egen kompentencer og arbejde med online markedsføring i et langt bredere perspektiv end kun Facebook og Instagram annoncering.

Derfor var det en unik mulighed for at komme tidligt ind i en start-up, som allerede havde et godt fundament og bevist sit værd.

Udviklingen

Implementering af skalerbar kampagnestruktur.

Vi fik hurtigt implementeret vores kampagnestruktur på Gastrotools annoncekonto med henblik på at skalere virksomheden i et nyt tempo. Vi vidste fra start, at et større fokus på skalering af virksomheden, vil kræve et større fokus på vores content. Derfor fik vi udarbejdet en nøje contentplan, som tog højde for alle steps i kunderejsen.

Vi fik indgået aftale med prominente og relevante profiler indenfor branchen af køkkenværktøj og investerede massivt i produktionen af gode og inspirerende videoer, billeder og tekster.

Resultatet

I sin søgen efter en samarbejdspartner, der tør
udfordre og stille spørgsmål

Vi har de sidste 2 år mere end fordoblet omsætning i Gastrotools. Facebook og Instagram er blevet de 2 vigtigste kanaler i vores marketingmix hvor vi får mere end 70% af alt trafik fra. Derudover samler vi mange leads ind via Facebook lead-ads, som vi arbejder med i vores email-marketing.

Partnerskabet har givet os i Neble & Co. en unik mulighed for, at arbejde hands-on med hele marketingmixet og dermed blevet et vigtigt element, når vi sparrer med vores kunder på et strategisk niveau. Vi kan nu hjælpe dem strategisk på områder som rækker langt udover vores kompetencer indenfor Facebook og Instagram annoncering, hvilket skaber stor værdi.

Vi sidder på begge sider af bordet og snakker derfor 100 % sammen sprog som vores kunder i alle led af virksomheden.

7x

ROAS fra Facebook

+30.000

Leads indsamlet fra Facebook

+200%

Vækst år for år

Magnus Neble

Stifter og ejer

    Skal vi tage en snak?